Elektronikus ügyintézés

Választás 2018

Hírek és információk


Kövesse Ön is figyelemmel oldalunkon az országgyűlési választás legfontosabb híreit! A választási hirdetmények közzétételével, a folyamatosan megjelenő információkkal kívánjuk tájékoztatni a lakosságot. Amennyiben azonnal értesülni kíván a legfrissebb választási hírekről, használja a bal oldali panelsor alján, vagy a Közérdekű információk című menüpont alatt található RSS hírcsatorna felvételi gombját. Az RSS használatáról részletes leírást szintén a Közérdekű információk menüpontban talál.

 

 

Szigetmonostor község területén a 2018. évi általános országgyűlési választáson a szavazókörök száma, sorszáma és területi beosztása, valamint a szavazóhelyiségek címe a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény (továbbiakban: Ve.) 79.§ (1) bekezdése alapján a következők szerint került megállapításra. A határozat itt tölthető le!

Megosztás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Választópolgárokat, hogy Magyarország köztársasági elnöke az országgyűlési képviselők választásának időpontját 2018. április 8. napjára, vasárnapra tűzte ki. A választás kitűzésével kapcsolatos hirdetményt itt tekintheti meg!

Megosztás