Bursa Hungarica

Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Szemétszállítás

Hulladék fajtája, elszállítása, teendőink

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy 2014. január 1. napjától a Zöld Híd Régió Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Kft. vette át Szigetmonostor község komplex hulladékgazdálkodási közszolgáltatását. A komplex közszolgáltatás keretében a Zöld Híd Régió Kft. az alábbi szolgáltatásokat nyújtja a szigetmonostori polgárok részére: 

 

Részletek a címre kattintva!

LAKOSSÁGI LOMTALANÍTÁS, ELEKTRONIKAI ÉS VESZÉLYES HULLADÉKGYŰJTÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK! A Zöld Híd Régió Kft., mint Szigetmonostor település közszolgáltatója, 2014. évben egy alkalommal térítésmentesen gondoskodik a nagydarabos hulladék szervezett gyűjtéséről és elszállításáról. További információ a címre kattintva. A szolgáltatás könnyebb nyomon követhetősége érdekében naptárt készített az Önkormányzat, melyet ide kattintva tölthetnek le.

4/2014. (III.03.)

Szigetmonostor Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4./2014. (III.03.) rendelete Szigetmonostor Község települési hulladékgazdálkodásáról

4/2014. (III.03.) [397KB]

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Zöld Híd Régió Nonprofit kft. komplex közszolgáltatás keretében az alábbi szolgáltatásokat biztosítja az ügyfelek részére. A tájékoztatót ide kattintva ismerhetik meg.

Zöld Híd programról készült kisfilmeket az alábbi linkekre kattintva  ismerhetik meg:

http://www.youtube.com/watch?v=4JNy13kuVPM

 http://www.youtube.com/watch?v=ehq3mtKT7FI

Tisztelt Lakosság! A Zöld Híd Kft. honlapján megtalálható negyed éves bontásban az aktuális gyűjtési rend, melyet az alábbi linkre kattintva ismerhetnek meg: http://www.zoldhid.hu/nkft/Szigetmonostor/

Tisztelt Lakosság!Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a házhoz menő rendszerben begyűjtésre kerülő zöld-hulladék gyűjtését kényszerűen fel kell függesztenie a Zöld Híd B.I.G.G. Kft-nek, 2018. október 1-jétől, előreláthatólag 2018. november 4-ig. A Zöld Híd B.I.G.G. Kft. tájékoztatóját ide kattintva ismerhetik meg.

Tisztelt Lakosság! Tájékoztatásul, a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV) által küldött leveleket, melyet a tegnapi napon küldtek meg Zöld Híd Kft. részére ide kattintva tekinthetik meg.

Tisztelt Lakosság! Tájékoztatásul, Gyenes Szilárd úr, a Zöld Híd B.I.G.G. NKft. ügyvezető igazgatójának a "Bejelentés hulladékgazdálkodási közszolgáltatás pénzügyi feltételeinek megszűnéséről" tárgyban kelt levelét ide kattintva ismerhetik meg.

Tisztelt Lakosság! Tájékoztatásul, Gyenes Szilárd úr, a Zöld Híd B.I.G.G. NKft. ügyvezető igazgatójának a "Hulladékgazdálkodási közszolgáltatás fenntartását közvetlenül veszélyeztető gazdasági szükséghelyzet bejelentése, felhívás a közfeladat ellátásához legalább elégséges pénzügyi forrás biztosítására" tárgyban kelt levelét ide kattintva ismerhetik meg, melyet az NHKV Zrt. részére a mai napon küldtek meg.

Tisztelt Lakosság! Tájékoztatásul, Gyenes Szilárd úr, a Zöld Híd B.I.G.G. NKft. ügyvezető igazgatójának a "Tájékoztatás  a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást érintő további kényszerű intézkedésekről, ismételt (4.) együttműködés kérése" tárgyban kelt levelét ide kattintva ismerhetik meg, melyet az NHKV Zrt. részére a mai napon küldtek meg.