Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

Együtt az egészségért

EuroVelo 6

Közterület-felügyelet

Közterület-felügyelet


 

Szigetmonostor Képviselő-testületének kiemelt feladatai között szerepel a település képének fejlesztése és a közterületek állapotának javítása. Ide tartozik egyebek mellett a településképet meghatározó épületek állagának megóvása, illetve megújítása az örökségvédelmi programon belül, valamint az utak és járdák rendbetétele, a közterületek használatával kapcsolatos rend és a köztisztaság fenntartása. A Képviselő-testület tájékoztatóját ide kattintva olvashatják el.

Megosztás

A Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 143. § (4) bekezdés d) pontjában kapott felhatalmazás alapján rendeletben szabályozhatják az önkormányzatok a közösségi együttélés alapvető szabályait, valamint ezek elmulasztásának jogkövetkezményeit. A tájékoztatót ide kattintva ismerhetik meg.

Megosztás

Tisztelt Lakosság! Szeretnénk Önöket tájékoztatni a KRESZ (a közúti közlekedés szabályairól szóló 1/1975. (II. 5.) KPM–BM együttes rendelet) fontosabb előírásairól, tekintettel arra, hogy tapasztalataink szerint nem mindenki alkalmazza megfelelően azokat, ugyanakkor a békés, rendezett és biztonságos egymás mellett élés érdekében mindez elengedhetetlen.  A tájékoztatót ide kattintva tekinthetik meg.

Megosztás