Elektronikus ügyintézés

2017 rendezvények

Követés a facebookon

Együtt az egészségért

Programjaink

A Faluház kezdeményezésére és koordinálásával vásárolt 2 db életben tartó készülékek közül az egyik telepítése már megtörtént a Faluházban (Árpád u. 15.). A készülék az épület főbejáratától jobbra, a Színházterem ajtó mellett lett felszerelve, egy riasztóval ellátott, üvegezett szekrényben. A másik defibrillátor telepítése hamarosan megtörténik a Horány-Göd hajóátkelő révházában. A cikk címére kattintva érhető el a készülékek pontos elhelyezkedését jelző térkép. 

 

Figyelem!
Mielőtt elkezdi az életmentést, hívja azonnal a 112-t!


Az elsősegély pontok ikonjára kattintva, az életben tartó készülékek pontos elhelyezkedéséről, kinézetéről és kezeléséről kaphat információt az érdeklődő! Az oktató film (angol nyelvű) szintén az ikonra kattintva érhető el.
Az életben tartó készüléket bemutató korábbi cikk itt ismerhető meg!
Az elsősegély pontokat (Szigetmonostor Faluház, Horány-Göd révház) az épület homlokzatán, az alábbi tábla jelzi hamarosan:

 

Amennyiben a készülék vagy a készüléket tároló szekrény megrongálását, meghibásodását, hiányosságait észleli, kérjük, azonnal jelezze Szigetmonostor Faluház vezetőjének, a következő telefonszámon: 06 70 374-0541Megosztás