Elektronikus ügyintézés

EU-s projektek

2019 rendezvények

Követés a facebookon

Együtt az egészségért

Programjaink

Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2014. június 15-én vasárnap 18.00 órakor Szigetmonostor Faluházba (Árpád u. 15.), ahol a leányfalui Ripacsok Társulat előadásában díjmentesen tekinthető meg a Házaspárbaj című színházi műsor. Az előadás rendezője: Bolba Lajos. További részletek a darabról, a címre kattintva ismerhetőek meg!

 


"A “Ripacsok” nevü amatőr együttes alakulásáról: Amikor megépült a leányfalui felújított művelődési ház, óhatatlan volt, hogy oda programokat kell létrehozni.. Mindehhez azonban pénz nem volt, ezért találtam ki az amatőrök összehozását.

Jártam az üzleteket, bejártam a könyvtárba, az utcán is megfigyeltem az embereket és akit erre alkalmasnak találtam, meghívtam. Főleg azok az emberek maradtak a csoportban, akiknek egyébb munkájuk nem volt és ambicionálták a szerepvállalást. Műsorpolitikám az volt, hogy olyan darabokat mutassunk be, amihez kevés szereplő is elegendő.A műfaj tehát adott volt, mégpeddig a kabaré. Énekelni sajnos közülük csak kevesen tudnak és azt megpróbálom kihasználni.

A mintegy három év alatt már tizekét bemutatót tartottunk, közülük kettő eltért a kabaré műfajától, írtam számukra komplett darabokat. 
Jelen pillanatban egy nagyszabású darab előkészítésén fáradozok.

Három faluból szedem össze a szereplőket kiegészítve a csapatunkat. A három falu: Leányfalu, Pócsmegyer és Szigetmonostor. 
Bízom a sikerükben, egyben várom az újabb jelentkezőket." (Bolba Lajos, a társulat alapítója)

Megosztás