Gérecz Attila a szabadság költője

Keresés a weboldalon

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Együtt az egészségért

Monostori programok

2017 rendezvények

Követés a facebookon

Dunakanyar csatornázás

Programjaink

Szigetmonostor aktuális rendezvényei


A település programjait Szigetmonostor Faluház közművelődési intézmény, a Zöldsziget Körzeti Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, a Nyitnikék Óvoda, és számos szigetmonostori civil szervezet, és a katolikus illetve református egyházi közösségek szervezik, valósítják meg. A programok fő pénzügyi támogatója: Szigetmonostor Község Önkormányzata.Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Kék Hullám Egyesület által 2017. július 15-én Szigetmonostoron, a horányi Piac téren megrendezésre kerülő III. KékEvező Fesztiválra, ahol a család minden tagja számára tartalmas kikapcsolódási, szórakozási, felüdülési programok kerülnek bemutatásra, középpontban a dunai vízi élettel. Részletek a címre kattintva!

Megosztás

Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2017. június 24-én Szigetmonostorra, a Faluházba (Árpád u. 15.), ahol a Szent Iván-éj elnevezésű rendezvényre kerül sor 17.00 órától. Az esemény középpontjában idén könnyűzenei koncertek állnak, kiegészülve a Szentendrei-sziget első Food Truck gasztro-megmozdulásával. A részletes program, további információk a címre kattintva ismerhetőek meg!

Megosztás

Ünnepeljük együtt a Nemzeti összetartozás ünnepét Szigetmonostoron, a Kossuth téren, 2017. június 10-én 10.00 órakor Szigetmonostor Község Önkormányzata, szeretettel meghívja Önt is az eseményre! Ünnepi beszédet mond Patakfali Gábor önkormányzati képviselő. Az esemény plakátja a cikk címére kattintva tölthető le!

Megosztás

Szeretettel vár minden érdeklődőt a Szentendrei-szigeti Kistermelők Közhasznú Egyesülete 2017. május 20-án, a Szigetmonostor Faluházban (Árpád u. 15.) megrendezésre kerülő XI. Szigetmonostori Kisállatvásár elnevezésű rendezvényre. A kisállatvásár mellett lesz állatsimogató, terelési bemutató, játszóház, pónifogat, mászófal, tombola stb. További részletek a címre kattintva!

Megosztás

Szeretettel várunk minden érdeklődőt Szigetmonostorra, a szetnendrei-szigeti nyári táborainkra, amelyeket helyi intézmények, civil szervezetek valósítanak meg. A táborok részletei a cikk címére kattintva ismerhetőek meg. A cikk a táborok szervezésével terveink szerint folyamatosan frissül, amelyet közvetlenül a jobb oldalon elhelyezett banner segítségével lehet oldalunkon elérni.

Megosztás

Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2017. április 28-án pénteken 10.00 órakor Szigetmonostor Faluházba (Árpád u. 15.), az ESZME és Mesebolt Bábszínház közös gyermekszínház előadására, melynek címe: - A beszélő fa. Támogatójegy: 500 Ft.

Megosztás

Szeretettel várunk minden érdeklődőt Szigetmonostorra, 2017. április 15. 8.00-12.00 órakor a Szabadság térre, ahol a Szigetmonostori Kistermelők Közhasznú Egyesület által szervezett Húsvéti vásárra kerül sor. A díjmentesen látogatható családi rendezvény részletei a címre kattintva ismerhetőek meg

Megosztás