Keresés a weboldalon

Térségi újság letöltése

Pilis-Dunakanyar Hírmondó

Együtt az egészségért

Monostori programok

Bursa Hungarica

Fifa2017 bajnokság versenyszabályzat

2017 rendezvények

Követés a facebookon

Programjaink

Szigetmonostor aktuális rendezvényei


A település programjait Szigetmonostor Faluház közművelődési intézmény, a Zöldsziget Körzeti Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, a Nyitnikék Óvoda, és számos szigetmonostori civil szervezet, és a katolikus illetve református egyházi közösségek szervezik, valósítják meg. A programok fő pénzügyi támogatója: Szigetmonostor Község Önkormányzata.Emlékezzünk együtt az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 61. évfordulóján a szabadság hőseire, 2017. október 23. hétfő, 16.30 órától, a Szabadság téren. Közreműködik: Zöldsziget Körzeti Általános Iskola, Az Art osztály. Az esemény zárásaként közös gyertyagyújtással tisztelgünk a forradalom szigetmonostori áldozatainak emlékművénél. Részletek a címre kattintva!

Megosztás

Jön! Jön! Jön! FIFA17 bajnokság Szigetmonostoron a Faluházban! Díjmentes nevezés a helyszínen! 0-100 éves korig bárki indulhat. Értékes nyeremények, kupák, oklevelek. Csoportmérkőzések, egyenes kieséses szakasz. Elődöntők, 3. helyért mérkőzés, és a döntő projektoros kivetítőn! Légy TE Szigetmonostoron a FIFA17 bajnok! Nevezés és versenyszabályzat letöltése itt!

Megosztás

Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2017. augusztus 19-én Szigetmonostorra, a horányi Piac térre, ahol 9. alkalommal kerül megrendezésre a Monostori lecsófőző verseny elnevezésű gasztro-megmérettetés, a XII. Szent István Nap rendezvény keretében. A vasárnap hajnalig tartó programok a család minden tagja számára tartalmas kikapcsolódást kínálnak. Augusztus 20-án kenyérszentelésre és -és áldásra kerül sor a plébánia előtti téren. Részletek a címre kattintva!

Megosztás

Töltse le Ön is Szigetmonostor település önkormányzati lapjának, az Újságolónak a legújabb, 2017. év júliusi számát. Következő lapzárta időpont: 2017. augusztus 6. 21.00 óra. Figyelem! Lapzárta időpont után érkezett cikkeket, írásokat, gondolatokat nem áll módunkban megjelentetni. A lap itt tölthető le!

Megosztás

Különleges akcióra készül a Monostori Művésztelep alkotóközössége. 2017. július 17-31. között a szigetmonostori betonszobrászati alkotófórum keretében, Mátrai Erik Beton és fény című installációja több száz méternyi magasságba feltörő fényoszlopok formájában fogja mutatni a világnak, hogy Szigetmonostor Faluházban valami különleges dolog történik. Részletek a címre kattintva!

Megosztás


2017. július 17-31. között kerül megrendezésre Szigetmonostoron, a Faluházban (Árpád u. 15.), a második Monostori Művésztelep, amelyen tizenegy művész vesz részt, betonművészeti alkotásokat hozva létre a település számára. A művésztelep nyitott alkotóműhely, amelynek életébe bárki beletekinthet. További részletek a címre kattintva!

Megosztás

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Kék Hullám Egyesület által 2017. július 15-én Szigetmonostoron, a horányi Piac téren megrendezésre kerülő III. KékEvező Fesztiválra, ahol a család minden tagja számára tartalmas kikapcsolódási, szórakozási, felüdülési programok kerülnek bemutatásra, középpontban a dunai vízi élettel. Részletek a címre kattintva!

Megosztás