Nem tudom, hogy hová tegyem a honlap tartalmával kapcsolatos észrevételemet. Az önkormányzati hivatal intézmény, hát ide szúrom be:
Vicces, hogy egy közmeghallgatás jegyzőkönyve a korrektúra bejegyzésekkel együtt kerül ki a "nép" elé. A jegyzőkönyv azért lenne jegyzőkönyv, hogy annak tartalmán ne lehessen változtatni., hűen tükrözze az adott ülésen elhangzottakat. Természetesen azért senki nem gondolja, hogy ellenőrzés és javítás nélkül kellene kitenni, de így a manipulált közlemémy hangulatát árasztja.
Pici hiba, de csúf.
levendula
#2: 2008.06.05. csütörtök 10:52
Nem ártana a honlapon szereplő intézményekről a tájékoztatókat frissiteni. A gyógyszertár nyitvatartási ideje már teljesen más, mint ami itt szerepel. Levendula
"Gyütment"
#1: 2008.03.10. hétfő 23:18
Kicsit elhamarkodva írom ezt a pár sort, de ahogy hallottam, akit már egy "Gyütmentnek" neveznek itt, az már egy kicsit ehhez a közösséghez tartozik. Bocsánat, ha nem így van, csak barátkozom! Mielőtt Szigetmonostorra költöztünk, hosszasan kerestük a számunkra legideálisabbnak tetsző települést, ahová a gyermekeim jövőjét figyelembe véve, hosszú távon le tudunk telepedni. Így esett a választás: Szigetmonostorra (Horány). Hogy miért? Gyönyörű környezet, beígért közlekedés, jó levegő, infrastruktúra, csend,nyugalom, stb. Eltelt pár év, a nyugalom és a csend megmaradt. Élvezem, szeretem. Az idő elteltével azonban egyre több olyan jelet érzékelek a falu életében, amely aggodalmat ébreszt bennem a jövőt illetően: Az a hír járja, hogy bár aláírt szerződésünk van, mégsem lesz szigetmonostori híd! Csak kamu volt? Az épülő Művház egy nagy átverés volt? A képviselők finoman fogalmazva nem állnak a helyzet magaslatán, mitöbb egyre nagyobb mértékű a széthúzás közöttük? Széttárt karokkal, egyesek nagyokat bólogatva tesznek úgy a hivatalban, mintha... és közbe még se? Az iskola és az óvoda néhány éven belül nem tudja befogadni a növekvő gyereksereget? Még sorolhatnám az aggodalmaimat, amely egyre jobban elbizonytalanít. Sajnos úgy tűnik, hogy nincs aki ezeket idővel megválaszolná, eloszlatva az esetleges tévhiteket, kétségeket. Bocsánat ha ezzel bárkit megsértettem, de úgy gondolom, mindennek van valóság alapja. Mindezek után szeretném elmondani, hogy lehetek "Gyütment". De én szeretem ezt a települést, mert itt szeretnék élni a családommal.